Dem vi mindes

Frisenborg’s Diva

Multich

Diva havde en fantastisk udstillingskarriere. Hun startede i 2013 med at blive Klub Junior Champion i Danmark og i Tyskland. I 2014 blev hun Dansk Champion, Tysk Champion og Dansk Sporchampion og sluttede sin udstillingskarriere med at blive International champion i 2015. Udover championtitlerne vandt hun også adskillige titler i Tyskland.

Chinon’s Silver Dollar (Topsy)

Matriark

Topsy var indtil sin død flokkens ubestridte leder, som forstod at hold styr på tropperne med en fast pote. Hun var en aktiv og klog hund, der gerne deltog i alskens træning, så længe hun selv syntes, det var sjovt. En stor tak til Anette og Steen fra Kennel Stena Stamm for at have overladt os denne dejlige hund.

Stena Stamm’s Off Roader (Emma)

Skadedyrsbekæmper

Emma var husets jæger, og den, der dræbte muldvarper og mus, når de forvildede sig ind i haven. Hun elskede at være i haven, hvor hun yndede at indtage vagtpladsen på højen. Herfra kunne hun holde et vågent øje med rådyr, harer og cyklister såvel som med kaffebordet.

Stena Stamm's Hotte Hugo

Stena Stamm’s Hotte Hugo (Otto)

INTCH, DKCH, NOCH, SECH, NORDCH, KLBCH, KBHV01

Otto var vores udstillingschampion med titler som International Champion, Dansk, Norsk og Svensk Champion, Nordisk Champion, Guldhund og Københavnsvinder med flere og far til en del champions. På sine gamle dage begyndte han på spor og vandt bl.a. en flot 1. præmie på 1000 m. kaninslæb.