Kvalitetsopdræt af sort/sølv dværgschnauzere
Kvalitetsopdræt af sort/sølv dværgschnauzere

Om Kennel Frisenborg

Luftfoto af Kennel Frisenborg

Kennel Frisenborg er et lille kvalitetsopdræt af sort/sølv dværgschnauzere, som blev etableret i 2005. Vores første kuld kom til verden i 2007.  Her kan du læse vores historie i korte træk.

Hans, vores første dværgschnauzer, flyttede ind hos os i 1996 og de næste kom til i hurtig rækkefølge. Inden vi havde set os om, havde vi tre hanner. Og hvilken fornøjelse. Én gik vi på udstilling med, én til agility og én tredje til spor. Det fortæller noget om, hvor alsidige dværgschnauzere er.

I 2000 flyttede vi alle på landet. Hundeholdet blev udvidet med en tæve og endnu en han. Efterhånden fik vi lyst til selv at opdrætte hvalpe,  vores første kuld under navnet Kennel Frisenborg kom til verden i 2007.

Du kan møde alle vores hvalpekuld her…

I avlen lægger vi vægt på sundhed både fysisk og mentalt, sådan at vore hundehvalpe får den bedst tænkelige start i livet. Hvalpene vokser op som familiehunde, og vi lægger stor vægt på socialisering i de første vigtige uger, hvalpene bor hos os.

Bred erfaring og uddannelse

For bedst muligt at kunne tage vare på vore hunde, har jeg uddannet mig og taget kurser i DKK regi bl.a. Opdrætteruddannelsen og Overbygningen, Basisuddannelse og Adfærds- og håndteringskursus og Hunderholderuddannelsen. Udover den teoretiske del høster vi praktisk erfaring i vores daglige omgang med hundene og i vores pension – Frisenborg Pension for hunde og katte – som vi åbnede i 2009.

I årenes løb har jeg trænet alle hundene. Jeg har især kastet mig over agility, der er en sport både hund og ejer kan have stor fornøjelse af. Som det sidste nye har vi dyrket sportræning; en sport som ligger lige for, når man har en dværgschnauzer og som virkelig tænder hundens instinkter.