Kurser

Lær trim, klip og pynt af din dværgschnauzer

Workshop (1 dag)

For dig, der har brug for specifikke råd og vejledning til pleje, trim, pynt og/eller klip af din dværgschnauzer. Alle er velkomne.

På workshoppen får du hjælp og vejledning til den del af dværgschnauzerens pelspleje, du synes er svært. Det kan være lige fra almindelig pelspleje, over trim til pynt, klip med maskine, osv. Der vil således ikke være nogen decideret undervisning, men jeg, Dorit Johansen, vil stå til rådighed, så du kan få hjælp til præcis dét, du har mest brug for. Du tager blot din hund under armen, møder op og fortæller mig, hvad du gerne vil have hjælp til. 

Pris 600 kr. der betales ved tilmelding.  Max. 7 deltagere.

Tilmelding via vores webshop dogparacord.dk.

Pelsplejekursus for alle (1 dag)

For dig, der har hvalp eller unghund eller dig, der endnu ikke har fået helt styr på kam, karte og underuldskniv.

Du får en god mulighed for at øve på underulden og det rigtige tag på hunden. Vi kommer hele vejen rundt – altså alt om frisering, underuld, negle, ører, tænder osv. Der bliver også tid til erfaringsudveksling og leg for hundene på marken. Pris 600 kr. der betales ved tilmelding.  Max. 8 deltagere. Tilmelding via vores webshop dogparacord.dk.

Trimmekursus for voksne hunde (2 dage)

For dig, der gerne vil lære at trimme din dværgschnauzer.

Har du en trimmemoden hund og har du lyst til at bruge et par dage på opgaven så er kurset for dig. Din hund skal være trimmeklar, det vil sige en pels der er omkring 6 mdr. fra sidste fulde trim. Pelsen skal være løs og let at trimme af. Hunden skal være uldet og friseret helt igennem hjemmefra. Kurset løber over to dage, hvor vi den første dag trimmer hele dækpelsen af, og reder underuld. På dag 2 pynter vi hunden, trimmer kanter helt ned, klipper ører, for og bag med maskine og pynter benhår, underlinie og laver et hoved, sådan at hunden fremstår racetypisk. Pris 1.800 kr. der betales ved tilmelding. Prisen inkluderer kursusmappe. Max. 6 deltagere. Tilmelding via vores webshop dogparacord.dk.

Pyntekursus – også for klippehunde (1 dag)

For dig, der allerede kan trimme, men har brug for at få styr på detaljerne.

Din hund skal være i en pels der max er 3 mdr. gammel, eller i ”rullepels, og den skal være uldet og friseret igennem. Vi starter ud med at trimme kanter og tager et lag af dækpelsen. Vi klipper ører, for og bag med maskine og pynter benhår og underlinie med saks. Hovedet laves sådan, at hunden fremstår racetypisk. Du kan også deltage med en klippehund, så starter vi med at klippe pelsen på kroppen, pyntedelen er det samme som hos trimmehundene. Det er ikke en betingelse at du har deltaget på trimmekruset, blot skal du have erfaring med at trimme eller klippe hunden. Pris 900 kr. der betales ved tilmelding. Prisen inkluderer kursusmappe. Max. 6 deltagere. Tilmelding via vores webshop dogparacord.dk.

Praktisk info

For alle kurser gælder følgende:

Tid

Kl. 10.00 til 15.00 eller indtil hundene er ikke kan mere. Dagsplan udsendes inden kurset.

Tilmelding og betaling

Tilmelding og betaling kan kun finde sted via vores webshop dogparacord.dk, hvor du til enhver tid finder alle aktuelt udbudte kurser.

I tilfælde af aflysning, tilbagebetales det fulde kursusgebyr. Overførsel til andet kursus kan desværre ikke tilbydes.

Sted

Alle kurser afholdes på Asklevvej 12, 8653 Them.