Kurser

Lær trim, klip og pynt af din dværgschnauzer

Workshop i trim, uld og klip.

Du kommer med din dværgschnauzer som den er – og vi starter der

Disse workshops er for alle, der vil lære (eller blive bedre) til at fjerne underuld og trimme en dværgschnauzer. Du får hjælp på det niveau, du er på – og i forhold til stadiet på din hunds pels. Det er for både hvalpe og voksne hunde. Der er meget at lære, og du får masser at øve videre med derhjemme. Når du er klar til at lære endnu mere, kan du tilmelde dig workshoppen igen – og fortsætte din trimmeuddannelse.  Alle dværgschnauzere er velkomne – med eller uden stamtavle.

Jeg vil gå rundt blandt deltagerne og hjælpe individuelt med hver enkel hund, men vil også holde små oplæg med emner, der er relevante for alle deltagere. 

Pris 600 kr. der betales ved tilmelding.  Max. 7 deltagere.

Tilmelding via vores webshop dogparacord.dk.

Kursus i pelspleje/soignering af din dværgschnauzer

Pels – underuld – tænder – ører – poter – parasitter

Dette kursus er til dig der har en hvalp, en unghund eller en voksen, til dig der endnu ikke har fået helt styr på kam, karte og underuldskniv. Du får god mulighed for at øve på underulden og det rigtige tag på hunden. Vi kommer hele vejen rundt – altså alt om frisering, underuld, negle, ører, tænder osv. Der bliver også tid til erfaringsudveksling og leg for hundene i haven eller på marken. Kurset har en varighed af 4 timer. 

Pris 500 kr. der betales ved tilmelding.  Max. 8 deltagere. (kurset gennemføres ved mindst 6 tilmeldte)

Tilmelding via vores webshop dogparacord.dk.

Trimmekursus for voksne hunde (2 dage)

For dig, der gerne vil lære at trimme din dværgschnauzer.

Har du en trimmemoden hund og har du lyst til at bruge et par dage på opgaven så er kurset for dig. Din hund skal være trimmeklar, det vil sige en pels der er omkring 6 mdr. fra sidste fulde trim. Pelsen skal være løs og let at trimme af. Hunden skal være uldet og friseret helt igennem hjemmefra. Kurset løber over to dage, hvor vi den første dag trimmer hele dækpelsen af, og reder underuld. På dag 2 pynter vi hunden, trimmer kanter helt ned, klipper ører, for og bag med maskine og pynter benhår, underlinie og laver et hoved, sådan at hunden fremstår racetypisk. Pris 1.800 kr. der betales ved tilmelding. Prisen inkluderer kursusmappe. Max. 6 deltagere. Tilmelding via vores webshop dogparacord.dk.

Pyntekursus – også for klippehunde (1 dag)

For dig, der allerede kan trimme, men har brug for at få styr på detaljerne.

Din hund skal være i en pels der max er 3 mdr. gammel, eller i ”rullepels, og den skal være uldet og friseret igennem. Vi starter ud med at trimme kanter og tager et lag af dækpelsen. Vi klipper ører, for og bag med maskine og pynter benhår og underlinie med saks. Hovedet laves sådan, at hunden fremstår racetypisk. Du kan også deltage med en klippehund, så starter vi med at klippe pelsen på kroppen, pyntedelen er det samme som hos trimmehundene. Det er ikke en betingelse at du har deltaget på trimmekruset, blot skal du have erfaring med at trimme eller klippe hunden. Pris 900 kr. der betales ved tilmelding. Prisen inkluderer kursusmappe. Max. 6 deltagere. Tilmelding via vores webshop dogparacord.dk.

Praktisk info

For alle kurser gælder følgende:

Tid

Kl. 10.00 til 15.00 som oftest, men der kan forekomme eftermiddagskurser. Dagsplan udsendes inden kurset.

Tilmelding og betaling

Tilmelding og betaling kan kun finde sted via vores webshop dogparacord.dk, hvor du til enhver tid finder alle aktuelt udbudte kurser.

I tilfælde af aflysning, tilbagebetales det fulde kursusgebyr. Overførsel til andet kursus kan desværre ikke tilbydes.

Sted

Alle kurser afholdes på Asklevvej 12, 8653 Them.