DKAGCH SEAGCH DKSPCH NOSPCH NOAGCH NORDAGCH DKRLCH INTAGCH Frisenborg’s Bolette

Danmarks første dværgschnauzer med titlen Nordisk champion i agility og siden da har i langt mange titler til bl.a. International agilitychampion, men også titler i Rally er opnået…

Læs her hvad Jenny har gjort sig af tanker om det at være med i toppen og være stærk og stoppe imens legen er god…
Jeg er så glad og stolt af jer to, I har vist hvor alsidig en dværgschnauzer er igen og igen. I har vært seriøse om alt hvad I har deltaget i og vist alle i agilityverdenen at en dværgschnauzer godt kan komme langt. I har også bevist, at det ikke kun var held, men I har formået at holde jer på toppen i mange år.

Nu vil jeg bare glæde mig til at se hvad I to nu finder på, for jeg er ret sikker på, at I ikke helt går på pension…

“Venga og jeg har ikke gået efter årets hund i år. Vi havde kun deltaget i 2 stævner der tæller till årets hund inden denne finaleweekend. Hvis det ikke var for at vi skulle løbe med Team Supermix er jeg ikke sikker på at jeg havde meldt til konkurrencen, men jeg er glad for at jeg gjorde det.

Og det er ikke fordi Venga har løbet godt, uden fordi jeg virkelig har fået bekræftet at jeg har taget den rigtige beslutning: Venga har i dag løbet hendes sidste klasse 3 løb.

Efter at have løbet de to AG3 klasser i går samt holdløbet kunne jeg næsten ikke få Venga til at løbe springløbet. Hun gennemførte det kun for min skyld…

Jeg har altid haft holdningen at konkurrencer er for menneskerne og ikke for hundens skyld, men jeg synes det er ok så længe man kan se at hunden nyder at løbe. Men det gjorde min seje lille Venga ikke i går eftermiddag. Hun så træt og slidt ud… og endte med 4 sekunders tidsfejl!

I dag startede dagen med SP3, Venga kom igennem banen, men det var ikke rigtigt nogen fart på. I agility holdløbet overraskede hun mig med at løbe betydligt stærkere og jeg fik et lille håb om et ok finaleløb. Men i finaleløbet virkede hun igen træt og hun var virkelig nød til at presse sig selv for at komme hen over muren. Min søde hund kom fejlfri i mål, men det var tydeligt at se at hun var brugt.

Venga opnåede en 2. plads med Team Supermix i Årets hold, 4. plads i Årets agilityhund og 4. plads i Årets all-round hund 2016. Jeg er så stolt over alt det vi har opnået sammen og det føles godt at afslutte med disse reultat.”

 

 

 

Scroll to Top